Årets helt store hit til mænd er ripped jeans!

Modeverden er et af de absolut sværeste områder at gøre sig klog på. Den ene dag kan en pink t-shirt med huller være det absolut mest populære i gadebilledet, hvor man den næste dag rynker næsen og hæver øjenbrynene ved synet af selvsamme t-shirt. Tidsløse tøjdesigns er ofte ikke så tidsløse, som først antaget, og det gælder derfor om at holde sig til, hvis man ønsker at holde sig helt oppe på beatet hvad moden angår.

En modetendens, der har vist sig at holde ved de seneste par år, har været ripped jeans til mænd – med andre ord; “hullede bukser”. Du er uden tvivl stødt på dem tidligere, og måske har du gjort dig nogle tanker om, hvorfor de unge gider rende rundt i jeans, hvor der tilnærmelsesvis er flere huller end stof. Det er om ikke andet sådan moden er, og ripped jeans spås endnu et stort år her i 2017. Hullerne i bukserne har nu udviklet sig, og det er ikke mere blot ved knæene, at hullerne fremgår. I dag findes der jeans med huller på lårene, ved skinnebenet og sågar ved knæhaserne!

hjduhfyhgjulik

Mix et par ripped jeans med en hoodie

Ønsker du at være helt med på beatet, er det faktisk ikke så svært igen. Moden har bevæget sig over til et stadie, hvor det ikke er farver eller store print, der betyder det store. Det er derimod ganske “basic” krydret med noget ripped/distressed/hullet – kært barn har mange navne. Derfor kan du med fordel klæde dig i et par ripped bukser samt en hoodie, som evt kan være lidt longline.

Mangler du inspiration?

Hvis du mangler inspiration til din stil, så kan du med fordel få gang i en Instagram-konto. På Instagram findes der rigtigt mange fede personer, der hver dag uploader billeder af deres tøj og stil. Her har du mulighed for at finde en masse fede inspirationskilder.

Et par eksempler på brugere, som du med fordel kan følge med det samme:

  • @MenWithStreetStyle
  • @Styled.dk
  • @Magic_Fox

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *