Gaveideer til ham og hende – giv en keyhanger

Skal du give kæresten en gave i anledning af valentinsdag, fødselsdag eller jul? Det kan være aldeles svært at finde den helt ideelle gave til kæresten – specielt hvis du mener, at han eller hun i forvejen har alt. Med en keyhanger kan du forære kæresten en smart, men også aldeles praktisk gave – perfekt til personen som har alt. I denne artikel får du en række forslag, så du kan købe den helt rigtige keyhanger til kæresten – hvad end kæresten er en mand eller kvinde.

Giv ham en læder keyhanger

Det kan ofte være aldeles svært at finde den helt rigtige gave til manden eller kæresten – og oftest er hankønnet ikke det køn, som står klar med de længste ønskelister. Med en keyhanger i læder kan du forære din kæreste et råt og smart accessorie, som tilmed er aldeles praktisk. Indenfor modeverdenen er det både den mørkebrune cognac farve, som er populær, men også den klassiske sorte læderrem. Der findes rigtige mange varianter af læder keyhangers til mænd, og de kan både fås på webshops, men også i de fleste herretøjsforretninger. Når du har foræret kæresten en keyhanger, kan du tilmed give ham en række råd med på vejen, omkring hvordan kan bedst styler sit outfit med en keyhanger. Her kan du fortælle ham, at en keyhanger kan gå til næsten ethvert outfit, mens striktrøjer og pullovers passer ekstra godt til keyhangers.

Forær hende en enkel og stilren keyhanger

Indenfor kvindemoden ses der ligeledes en lang række modetendenser, når det kommer til keyhangers. Her er enkelthed og kvalitet nøgleordene. Hvor mandens keyhanger gerne måtte være robust og rå, skal kvindes keyhanger helst være tyndere samt mere diskret. Dog ser man ligeledes, at læder keyhangeren er højeste kvindemode. Igen er det både det brune og sorte læder, som er højeste mode. Dog er det ligeledes den grå læderfarve, som giver udtrykket et mere mildt look. Det tynde lædermateriale giver outfittet en smart finish og virker både stilsikkert og moderigtigt. Faktisk ligner mange af disse keyhangers halskæder, og hvis kvinden ønsker det, kan hun derfor sagtens bruge sin nye keyhanger uden nøgler. Hvis du er på udkig efter en mere personlig gave, kan du ligeledes bestille en keyhanger med tryk, f.eks navn. På denne måde vil nøglerne ligeledes have lettere ved at finde tilbage til ejermanden, hvis hun skulle tabe sin keyhanger. Her kan du eventuelt vælge hendes kælenavn i stedet for hendes rigtige navn – for at gøre gaven endnu mere personlig.

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *