Sandal-moden 2016

Foråret har allerede meldt sin ankomst og lige om hjørnet gemmer sommeren sig. Sammen med sommeren, gemmer sig også en rigtig god undskyldning for at gå ud og købe nye sko. En af mine favorit forårs ritualer er at pakke vinterskoene væk og gå på opdagelse i alle de flotte sandaler, der pibler frem hvert år i forårsmånederne.

Det er tid til at finde årets sandaler 2016 og moden har igen i år taget en drejning i en ny og spændende retning. Ser vi på sidste års sandal mode, kunne vi ikke komme uden om stof sko, med diverse dyreprint og print af teksture i alverdens afskygninger. Heldigvis skifter trenden ligesom årstiderne skifter, år efter år, og sommersko moden 2016 har bevæget sig væk fra stof og over til læder. Klassiske farver som brunt og sort læder, flettet i fine feminine former, som komplementerer fodryggen og samles om anglerne, pryder skohylderne i år.

Flotte og elegante fletninger til håret har i nyere tid gennemgået en mindre renæssance og det ser vi tydeligt at sommerens designere har ladet sig inspirere af. Remme, der er viklet om underbenet og snørebånd, der er knyttet og flettet i skønne mønstre, er med til at skabe sandalernes udseende.

En helt tredje stil, hentet frem fra gemmerne, der har gjort sit indtog i år, er den høje plateau sål. Forestil dig et par græske sandaler, der ellers er kendt for sit meget flade udseende, og kombiner den med 70’erne plateau og du har nu et bud på et meget hot og vovet stykke fodtøj i 2016. Det kræver mod og erfaring at slynge sådan et par på fødderne, men er du vild med de helt store design navne som Burberry, Versace og Louis Vutton, så er det med at se frygten i øjnene hurtigst muligt, for de er alle mod på plateau vognen, denne sommer.

Er man til lange gå ture langs vandkanten hele sommeren eller er man typen som går ud og danser aften efter aften, så gør man klogt i at overveje sit sommersko valg. Med sandaler i den klassiske stil, smækket med high end materialer, til de sjove og vovede platform sko du spænder dig fast i – kan sommeren bare komme an’ – sandal shopping anno 2016 er sjovere end nogensinde før.

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *